Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khamis, 29 September 2011

Mek Salmah Dr Scotland!!!!


Hi,
 Semalam blik dr school cm bese la terus gi amik qaisara kat umah pngasuh. Qaisara lak dr jauh lg biler terpandang je muka mama die nie terus tersengih2 smbil menghulur tangan... Hehe dah knal org la katakn..Cm biasa la borak2 dulu ngan Kak Nor pengasuhnya. Soalan febret saya, qaisara ngamuk tak ari nie?? hehe dah tau dah perangai ank saya tu kalo tak ngamuk sehari tak sah huhu...Dlm asyik2 duk borak2 tu tiba2 saya terdengar kak nor panggil qaisara nie Mek Salmah dr Scotland!!!. Aik pelik tu.. tp dalam ati je la.  Tp smpai skang sy still confuse npe ekk kak nor leh panggil qaisara tu Mek Salmah Dr Scotland???? Terus terbayang2 wajah Catriona Ross yg menjiwai watak tersebut.... Maybekah sbb papanye org kltn? atau qaisara nie de gaya2 org yg ske mkn budu nnti hehe like father like daughter la...



    SAMA KE??? Haha....

p/s: Mek Salmah dr Scotland pun tak pe la janji my daughter sentiasa dilindungi dan dirahmati oleh-NYA dan memiliki sifat2 terpuji AMIN.................

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam